-1.8 C
Trondheim
fredag, desember 2, 2022

Heimdal fotball inviterte til solfylt kick-off

Rundt 150 fotballglade barn i alderen 6-13 år hadde mandag tatt turen til kunstgressbanen på Heimdal.

- Annonse -

Heimdal fotball inviterte i påskehelgen til kick-off for barnefotballen. I to timer fikk deltakerne boltre seg på kunstgressbanen mens foreldre og foresatte kunne nyte vårsola fra sidelinja.

Det var fotballkamper på tvers av aldersgruppene, straffekonk, skuddhastighetsmåling og konkurranser knyttet til ulike fotballferdigheter. Innimellom øktene bød klubben på deilig frukt som fikk bein å gå på i finværet.

G19-trener og fotballpappa Tommy Jegtvik var en av flere ildsjeler i Heimdal fotball som valgte å bruke 2. påskedag for å stille opp for bydelens barn og unge.

-Sosiale arrangement som dette tror jeg blir stadig viktigere om fotballen skal klare å holde på barn og unge. Den oppvoksende generasjon har i dag et helt annet aktivitetstilbud enn da jeg selv begynte å sparke fotball som guttunge, forteller Jegtvik som selv har en datter som spiller fotball.

ILDSJELER: Mange resurspersoner i Heimdal fotball valgte å bruke 2. påskedag for å stille opp for bydelenes barn og unge. F.v.: Thomas Lillevik Thorgård, Ragnar Dahle og Tommy Jegtvik.

Jegtvik forteller at påskehelgens kick-off også var en flott måte signaliserte at det nå igjen er fullt trøkk i barnefotballen på Heimdal.

-I likhet med de fleste andre klubber og idrettslag mistet også vi i Heimdal fotball mange utøvere under pandemien. For vår egen del har vi hele tiden hatt fokus på å gjøre frafallet så lite som mulig, blant annet gjennom en egen barnefotballansvarlig.

Heimdal fotball har det siste året også fått en del nye spillere som har kommet fra andre klubber i Trondheim sør.

-Mange klubber opplever store forskjeller i rekrutteringen i de ulike aldersklassene. Der noen aldersklasser kanskje har både to og tre lag, så sliter andre med å få på plass et fullverdig lag. Da blir det ofte til at spillere i sistnevnte aldersklasser søker seg til andre klubber, forklarer Jegtvik som legger til at man spesielt i jentefotballen har opplevd en bra vekst.

BILDER FRA KICK-OFF PÅ HEIMDAL KUNSTGRESS:

Det ble arrangert fotballkamper på tvers av aldersgruppene.
Mange lovende fotballspillere møttes til dyst på Heimdal kunstgress.
Rundt 150 barn og unge deltok på mandagens kick-off i regi av Heimdal fotball.
Mange testet skuddfoten under arrangementet.
Det gikk i ett med fotballkamper under mandagens kick-off på Heimdal kunstgress
Mange fikk trent de grunnleggende fotballferdighetene under mandagens kick-off.
Snøen ligger ennå på sidelinjen ved Heimdal kunstgress, men under åpningen av barnefotballsesongen skinte sola.

 

LES OGSÅ:

Hyller dugnadsånden i Heimdal håndball

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: