10.5 C
Trondheim
mandag, september 26, 2022
- Annonse -

Kotenghallen utvider med nytt tilbygg på 1000 m2

Skal benyttes til fire nye padeltennisbaner. Byggestart er planlagt i juni.

- Annonse -

Kotenghallen skal utvides. Et nytt tilbygg på 1000 m2 er planlagt oppført på parkeringsplassen på nordsiden av dagens hall. Det er Koteng-selskapet Vestre Rosten 77 AS som står bak planene.

Den nye aktivtetshallen skal benyttes av padelkjeden HitPadel som i januar i fjor åpnet sine første padelbaner i nettopp Kotenghallen.

-Med den nye aktivitetshallen på plass vil vi doble kapasiteten på Rosten fra 4 til 8 baner, forteller daglig leder Live Spilker.

I følge Spilker har man lenge hatt behov for å øke antallet baner. For fra å være en aktivitet «ingen» hadde hørt om for få år siden så herjer nå padelfeberen landet.

Live Spilker, daglig leder i HitPadel

-Selv om vi har åpent omtrent 24/7 så får vi ofte tilbakemeldinger fra kunder som har problemer med å finne ledige timer som passer.

-Hva er det med padel som har gjort det så populært?

-Jeg tror det ligger mye i det at man som nybegynner kommer fort i gang. I padel føler man mestring etter bare et par timer på banen. Det er også mindre fokus på teknikk og kraft sammenlignet med for eksempel tennis, noe som er med på å gjøre padel populært i alle aldersklasser, forklarer Spilker.

Hos Hit Padel på Vestre Rosten har man siden starten i januar 2021 fått stadig flere firmaer og skoleklasser som benytter seg av aktivitetstilbudet.

-For å begynne med padel trenger du egentlig bare et par innesko. Det du trenger av utstyrt kan du enten få leid eller kjøpt her i hallen, avslutter Spilker.

Søknaden ligger noe hos Byggesakskontoret. Her ber man om at behandlingen av rammesøknaden prioriteres slik at man kan sette i gang arbeidet i sommer når aktiviteten i hallen er på sitt laveste.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: