Jehovas vitner inntar Kolstad Arena

Arrangerer stort stevne helgen 7. - 9. juli.

- Annonse -

Etter en pause på tre år grunnet pandemien arrangerer nå Jehovas vitner igjen store stevner verden over. Ett av mer enn 6000 store stevner vil bli holdt i Kolstad Arena i Trondheim helgen 7.-9. juli.

Da pandemien brøt ut og gjorde det nødvendig å midlertidig stoppe store samlinger av mennesker, begynte Jehovas vitner å avholde sine stevner på virtuelle plattformer på mer enn 500 språk. Fra mai 2023 var de igjen i gang med store stevner fysisk.

-Det å ha slike stevner på en virtuell plattform var nødvendig og nyttig for oss, men det er ingenting som kan erstatte det å komme sammen fysisk og oppleve det samholdet og den stemningen som det gir oss, sier Trond Haugan, som er mediekontakt for stevnet i Trondheim.

Det vil være totalt 10 slike stevner i Norge, og til stevnet på Kolstad kommer det deltakere fra Ålesund i sør til Mo i rana i nord.

Temaet er «Vær tålmodig». Programmet vil utdype hva det vil si å være tålmodig og ved hjelp av bibelske eksempler vise nytteverdien denne egenskapen har i 2023.

Arrangementet er åpent for alle, og det er gratis adgang.

-Jehovas vitner i Trondheim vil de neste dagene levere flere hundre personlige innbydelser til dette stevnet», forteller Trond Haugan.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ