- Annonse -spot_img

Kultursjiraffer med spennende tolkning av Jungelboken på Rosendal Teater

Byr på møte med flere av de mer ukjente karakterene fra Rudyard Kiplings univers.

- Annonse -spot_img

Det er Sjiraffen Kultur- og kompetansesenter som står bak forestillingen som vises på Rosendal Teater fra onsdag 6. desember til søndag 10. desember.

Produsent Åsa Thalinsson forteller at forestillingen vil by på spennende møter med flere av de mindre kjente karakterene fra Rudyard Kiplings univers.

-Alle har hørt om jungelgutten Mowgli og han er selvfølgelig med denne gangen også. Men hva med det lille modige dyret Rikki-Tikki-Tavi som reddet en familie fra den enorme og skumle slangen Nag? Eller hva med elefantføreren Lille Toomai?

Rundt 80 aktører ved Sjiraffen Kultur- og kompetansesenter er nå i full sving med å øve inn de ulike kunstutrykkene og innslagene i forestillingen.

-Dette er årets største produksjon hos oss, med alle våre barn, ungdommer og voksne aktører. Billettene går unna så det kan være lurt å forhåndskjøpe på nett hos Rosendal Teater. Med konseptet «Betal det du kan» så velger man selv hvilken av billettprisene man føler man har råd til, forklarer Thalinsson.

Sjiraffen Kultur- og Kompetansesenter er en medlemsorganisasjon for mennesker med kognitive og fysiske funksjonsvariasjoner, hvor alle driver med kunst og kultur.

-Vårt motto er Mestring i Fellesskap og vi gjør mye mer enn å produsere scenekunst! Som voksen kan man ta del i vårt arbeidsfellesskap og vårt akademi, vi har aktivitet i helger og ferier, og vårt nettverksarbeid strekker seg over inn- og utland, avslutter Thalinsson.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ