Nytt samkjøringstilbud godt mottatt på Byneset

I november har det vært rundt 1300 samkjøringsturer på Byneset. -Mange flere enn vi hadde regnet med, sier kommunikasjonsrådgiver Ole-Fredrik Lambertsen i AtB.

- Annonse -

1.november startet AtB opp sitt pilotprosjekt med samkjøring og bestillingstransport på Byneset.

Tilbudet går i korte trekk ut på at bilister kan tjene litt ekstra penger ved å tilby samkjøring på turer de vanligvis kjører alene. Samkjøringen organiseres gjennom en egen app fra selskapet Nabogo.

Når det gjelder bestillingstransport kan man bestille reiser fra adresse til adresse på Byneset – eller til og fra knutepunkt i Heimdal sentrum.

-Det som er unikt på Byneset, sammenlignet med andre steder som har denne typen samkjøringstjeneste, er backupløsningen med bestillingstransport fra AtB, forteller kommunikasjonsrådgiver Ole-Fredrik Lambertsen i AtB.

Lambertsen forteller at man har fått mange positive tilbakemeldinger fra reisende på Byneset.

-Dette er et tilbud mange på Byneset åpenbart har savnet. Så langt har det nemlig vært langt flere samkjøringsturer enn det vi på forhånd hadde regnet med. De skal bli veldig spennende å følge dette prosjektet videre fremover.

Tall fra Nabogo viser at det totalt har vært rundt 1500 samkjøringsturer i Trøndelag. Et sted mellom 80-90 prosent av turene har vært , fra eller til Byneset

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ