Nardo skolekorps tar jobben

Nardo skolekorps tar på seg jobber for å finansiere tur.

- Annonse -

-En viktig del av neste års jubileumsfeiring vil være en utenlandstur. Men reise og opphold for 40 musikanter og 10 reiseledere koster. Derfor tar vi nå på oss små og store dugnadsjobber, forteller kasserer Tor Magnus Hindenes.

Hindenes forteller at skolekorpset tar på seg de fleste typer oppdrag hvor det ikke trengs spesiell fagkunnskap.

-Enten det nå er ombæring av reklame, vasking av kontorlokaler, billettsalg, vakthold, markedsundersøkelser og spillejobber stiller vi opp. Nylig var flere av foreldrene med på et prosjekt i regi av NTNU hvor man skulle prøvesmake sodd. Så her er det bare å bruke kreativiteten!

Foreldredrevet korps

Nardo Skolekorps teller i dag mellom 35 og 40 barn og unge fra 2. trinn til siste år på videregående. Dugnadsånden står sterkt i korpset forteller leder Tore Resell.

-Vi er et foreldredrevet korps hvor 30 familier gladelig stiller opp når noe skjer. Vi er dessuten ikke redd for å ta i et tak når det trengs. Vi er fleksible når det gjelder arbeidstid, men i utgangspunktet bør oppdragene vi skal utføre kunne gjøres i helger og på kveldstid.

Nardo Skolekorps er i full gang med forberedelsene til nasjonaldagen.

-17. mai er den desidert viktigste inntektskilden vår. Derfor håper vi at alle som kan støtter opp om sitt lokale skolekorps denne dagen, forteller Resell.

I juni skal Nardo skolekorps delta på Mjøsfestivalen som er en stor festival som samler korps fra hele landet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ