Har startet kronerulling for nytt kunstgress

Sjetne IL håper å få på plass nytt kunstgress til idrettslagets 50-års jubileum i 2020

- Annonse -

Etter måneder med hektisk byggeaktivitet står den nye flerbrukshallen i Sjetnemarka nå klar. Torsdag 3. januar blir det offisiell åpning med ordfører Rita Ottervik.

Daglig leder i Sjetne IL, Espen Refsnes, ser frem til åpningen.

-Vi åpner hallen kl. 16.00 slik at folk kan få sett seg litt rundt før det offisielle programmet starter. Etter forskjellige taler blir det sosiale innslag hvor det blir servert kake, kaffe og brus til de fremmøtte.

LES OGSÅ: -Sjetnehallen vil bety mye for samholdet i idrettslaget

Ifølge avtalen med kommunen er det Sjetne IL som vil ha ansvaret for den daglige driften av hallen. På dagtid vil hallen benyttes som gymsal av Sjetne skole. På kveldstid deles halltiden 50/50 mellom Sjetne IL og Trondheim kommune.

Nytt kunstgress

Men det er ikke bare idrettshall som har stått på ønskelista til Sjetne IL. Dagens kunstgressbane er utslitt og trenger nytt dekke.

Refsnes forteller at en ny kunstgressbane vil gi klubbens rundt 450 fotballspillere helt nye trenings- og kampmuligheter.

GLEDER SEG: Den nye idrettshallen i Sjetnemarka står snart klar. Nå håper spillerne på J13 på ny kunstgressbane. Her er de sammen med (f.v.) Ragnar Hansen, Espen Refsnes og Jan Ove Tvervåg

-Så absolutt. Å få på plass en skikkelig 11’er bane er noe idrettslaget har jobbet med lenge. Det siste halvåret har vi samarbeidet med Norges Fotballforbunds anleggskonsulent. Slik det ser ut nå kan det bli byggestart høsten 2019, noe som betyr at den nye banen kan stå ferdig til Sjetne IL sitt 50-års jubileum i 2020.

Men før byggingen kan starte må Sjetne Fotball få på plass finansieringen. Klubben er nå i dialog med kommune og fylkeskommune når det gjelder tildeling av spillemidler. Klubben har også et eget anleggsfond på rundt to millioner man kan bruke av.

Ved byggingen av Okstad kunstgress var det Get og Heimdal Eiendom som sikret finansieringen. Nå jakter Sjetne fotball sponsorer til den nye kunstgressbanen. I tillegg har klubben startet en egen kronerulling.

HER finner du info om klubbens SPLEIS.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ