-11 C
Trondheim
søndag, november 28, 2021
- Annonse -spot_img

Bjørn (33) lager gratis byggesett til bygdas unge

Hylles på sosiale medier for påfunnet.

- Annonse -

Med ekstra mye innetid kan det være greit å ha noe artig å få koronadagene til å gå med. Trenger man en pause fra brettspillene så kan man jo alltids forsøke seg på å lage en fuglekasse.

Og skulle man mangle materialer så er ikke det noe problem. Ihvertfall ikke om man bor i Klæbu. I helgen så har Bjørn Eidem (33) gitt bort flere egensnekrede byggesett til bygdas barn og unge.

-Jeg fikk idéen etter å ha sett en post på Facebook om noen som gjorde det samme. Siden jeg liker å snekre i tillegg til at jeg har en del materialer liggende som jeg ikke får brukt, så tenkte jeg at dette var noe også jeg kunne kunne bidra med, forteller Eidem.

33-åringen flyttet til Klæbu i mai i fjor sammen med kona og barna på 2 og 4 år. Han forteller at familien til tross for en noe annerledes hverdag har det ganske fint.

-Jeg er lærer mens kona jobber i barnehage. Nå er vi hjemme begge to og har dermed ekstra mye tid sammen med barna.

Helge Eidem (bildet) har denne helgen lagd flere byggesett til fuglekasser som han har gitt bort (Foto: privat)

Det var lørdag formiddag at Eidem la ut et innlegg på den lokale Facebook-gruppa hvor han fortalte at det nå var satt ut noen byggesett til fuglekasser utenfor huset i Tanemsbruvegen.

Byggesettene, som var myntet på barnefamilier, var gratis og inneholdt alt man trengte for å sette sammen en fuglekasse, inkludert spiker og pussepapir. Og manglet man hammer så skulle det bli en råd med det også.

Småbarnsfaren forteller at det har vært kjempegøy å se responsen.

-Både jeg og kona vet hvor viktig det er for barn å ha noe å holde på med nå om dagen. At vi på denne måten kan bidra til litt glede i nærmiljøet er utrolig kjekt.

Og at tiltaket har blitt satt på pris på er det ingen tvil. Mange klæbygg roser Eidem og sier de gjerne vippser noen kroner om han trenger å kjøpe nye materialer.

For byggesettene har fått bein å gå på. Eidem er for øyeblikket tom men lover å sette ut nye over helgen.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: