- Annonse -

Frykter kjøring på ny snarvei – krever stengsler

Snarveien ved Bratsberg skole rustes opp til 2,5 meters bredde.

- Annonse -

Miljøpakken vil i løpet av 2020 starte bygging og oppgradering av i alt 12 ulike snarveier i Trondheim. Én av disse er er snarveien mellom Paul Røstads veg og Bratsberg skole.

Den eksisterende snarveien på stedet skal utvides fra 2 til 2,5 meter, og legges i ny trasé. Området mellom den nye og den gamle snarveien planeres og såes.

For å bedre fremkommeligheten på vinteren vil det bygges tak over den eksisterende gangbrua. Det vil også etableres flere gatelys langs den nye snarveien.

Det kan være vanskelig å ferdes på snarveien ved bratsberg skole ved mye snø. Nå skal gangbrua få tak over seg. (Foto: Miljøpakken)

Tiltaket ble i forrige uke formelt godkjent av Byggesakskontoret.

-Det har vært noe forsinkelser, men nå ligger det an til byggestart i august/september. Forhåpentligvis er snarveien ferdig før den første snøen faller, forteller Hans Kringstad i Miljøpakken.

Oppgraderingen av snarveien vil i følge Byggesakskontoret kunne øke muligheten for uønsket motorisert ferdsel. Man ber derfor om at det sette opp stengsler slik at snarveien blir trygg å ferdes på for skoleelevene.

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: