Leinstrand IL med koronavennlig loppis

Har byttet ut samfunnshuset på Klett med 2000 m2 stor lagerhall på Øysand.

- Annonse -

Da Norge stengte ned i mars ble det samtidig satt en effektiv stopper for de hundrevis av loppemarkedene som vanligvis finner sted på vårparten rundt omkring i landet.

Ett av idrettslagene som dermed gikk glipp av sin viktigste inntektskilde, var Leinstrand IL som etter planen skulle avholde sitt loppis i slutten av mars.

Nå er imidlertid idrettslaget klar for nytt loppemarked. Og denne gangen slår man  skikkelig på stortromma.

-I og med at det ikke ble noe av vårt faste loppemarked i vår, så har vi nå lopper som er samlet gjennom et helt år. I år har vi også såpass mange kvalitetsgjenstander at det vil bli kjørt en egen to-timers auksjon, forteller leder av Leinstrand IL Johanne Storler.

Og for å få plass til alle gjenstandene så har idrettslaget denne gangen valgt å flytte ut av samfunnshuset på Klett til en 2000m2 stor lagerhall i Øysandvegen 247 på Øysand.

-Det handler først og fremst om smittevernhensyn. Alle som har vært på loppemarked vet at det til tider kan bli stor trengsel. Dette unngår vi nå. I lagerhallen vil det være større avstand mellom folk enn det det for eksempel er på City Syd, forklarer Storler.

Storler forteller at idrettslaget vil ha ekstra mange frivillige på plass for å påse at 1-meters regelen blir fulgt og at det til enhver tid er antibac og engangshansker tilgjengelig for de besøkende.

Loppemarkedet er Leinstrand ILs hovedinntektskilde og årets inntekter vil gå til oppgradering av anleggene.

Loppemarkedet vil holdes over to helger – lørdag 12. og søndag 13. september, og lørdag 18. og søndag 19. september. Det vil være loppisauksjon begge lørdagene mellom klokken 10.00 – 12.00

1 kommentar

  1. Hei!
    Er på utkikk etter å få selge lopper, stort sett en haug med fine barneklær/ sko å litt andre ting å tang..
    Ser dere har hatt loppemarked ifjor på denne tiden, blir det sånn i år også?
    Mvh wenche

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ