-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022
- Annonse -

Leinstrand IL gjorde stas på idrettslagets ildsjeler

Leinstrand IL delte torsdag kveld ut flere priser til medlemmer som har utmerket seg for sitt engasjement og dugnadsånd.

- Annonse -

SE BILDER NEDERST I ARTIKKELEN

Leinstrand IL fyller i år 135 år. Klubben ble stiftet den 17. januar 1886 under navnet Leinstrand Skiløperforening, men skiftet i 1957 navn til Leinstrand Idrettslag.

Da Leinstrand ble innlemmet i Trondheim i 1964, mente tidligere Leinstrand-ordfører Ola Klæt at det var viktig at Leinstrand-navnet ble beholdt.

Leinstrand IL er i dag et fleridrettslag for fotball, langrenn, hurtigløp på skøyter , friidrett, trim og allidrett.

Idrettslaget avholdt torsdag kveld sitt årsmøte. Etter møtet delte idrettslagets leder Johanne Storler ut flere priser til medlemmer som på en eller annen måte har utmerket seg.

Utmerkelser

Klubbens vandrefat ble tildelt Morten Sæther for sin «utrettelige jobb» i kulissene for idrettslagets loppisarrangement i mange år.

«LIL-Statuetten» ble tildelt Kristin Stene for sitt lange engasjement i fotballgruppa og hovedstyret i idrettslaget, og Gudleik Husby for sitt lange engasjement for friidrettsmiljøet på bygda.

Skøytegruppas leder Astrid Vårvik Nordheim mottok idrettslagets jubileumsmedalje for sin mangeårige innsats for skøyteavdelingen.

Det ble også utnevnt to ny æresmedlemmer – Ola Aune og Magnus Bredeli.

Gudleik Husby tok i 2013 sølv i NM 100 km. Torsdag mottok han LIL-statuetten for sitt lange engasjement for friidrettsgruppa.
Astrid Vårvik Nordheim har vært primus motor i skøytemiljøet på Leinstrand i mange år. Sammen med Grunde Njøs har Vårvik Nordheim sørget for en kjemperekruttering til skøytegruppa de senere år.
Kristin Stene mottok «LIL-statuetten» for sitt lange engasjement for hovedstyret og fotballgruppa.
Magnus Bredeli har vært sentral i Leinstrand IL i mange år, både som leder av idrettslaget og som frontfigur i skøytegruppa. Bredeli var også primus motor når det gjaldt utviklingen av fotballbanen på Klett. Torsdag ble han utnevnt til nytt æresmedlem.
Ola Aune har vært en sentral skikkelse i idrettslaget i mange år. Blant annet som leder av hovedstyret og leder av skøyteavdelingen. Torsdag ble han utnevnt til nytt æresmedlem.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ