-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022
- Annonse -

Shell åpner på Klett den 1. september

Byggearbeidene ligger godt i rute.

- Annonse -

Det er på den såkalte «Trekanttomta», midt mellom E39 og E6, at den splitter nye energi- og bensinstasjonen til Shell nå bygges.

-Slik det ser ut for øyeblikket ligger det an til offisiell åpning den 1. september. Det er imidlertid en del ting som står igjen så dette kan endre seg, forklarer senior regionsjef Frode Nordskag i St1 Norge AS.

Nordskag forteller at alle tanker er lagt i bakken og at trafo til elbil-lading er montert.

-Selve fyllepunktene er ennå ikke etablert. Det gjenstår også en del arbeid med bygging av vaskehall og selvvaskområde. Montering av maskemaskinen er heller ikke gjort.

Den nye energistasjonen på Klett bygges etter samme mønster som den nye stasjonen i Tvedestrand som åpnet i november i fjor.

Nå det gjelder selve butikkbygget så skal dette nå være tett. Butikkinnredning vil skje etter sommerferien.

-Kjørebanetak og master vil nok også bli montert etter sommeren. Parkområdet vil være det siste som blir sluttført da det kommer der brakkeriggen står nå, opplyser Nordskag.

Skal bli store på mat

Når den nye Shell-stasjonen står ferdig vil det ligge to energistasjoner ved Klettkrysset. Nordskag håper å kunne trekke kunder på et utvidet mattilbud.

-Vi skal bli store på mat og legger opp til samme tilbud som på Orkanger som i dag er den største matstasjonen i hele Shell-systemet i Norge, forteller han.

Den nye stasjonen på Klett vil ligne på den som åpnet i Tvedestrand i november 2020.  (Foto: Benjamin A. Ward / ST1 Norge)

Men regionsjefen må belage seg på konkurranse om de sultne bilistene.

I fjor rullet nemlig Circle K på andre siden av Klettkrysset, ut sitt helt nye butikk- og kafékonsept. Stasjonen frister med sunnere hurtigmat og et eget kaféområde med 36 sitteplasser.

Den nye Shell-stasjonen som nå bygges på Klett representerer en ny type generasjon stasjoner hvor det den visuelle utformingen er sentral.

-Det legges stor vekt på både materialer og lyssetting. Vaskehallen vil være frittstående og det vil opparbeides en egen park med sittegrupper, lekeapparater, belysning og et eget insektshotell, avslutter Nordskag

LES OGSÅ:

Slik blir Shell-stasjonen i Klettkrysset

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ