22 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

Stor byggeaktivitet i Heimdal sentrum

Ny politistasjon, nytt trykkeri og kontorbygg i Johan Tillers veg, og boligprosjektene "Kirkeringen 2" og "Smedparken". Det er for tiden stor byggeaktivitet på Heimdal.

Tekst og foto: Asbjørn Gravås

På bildet som er tatt fra taket av Heimdal Atriums blokk D, sees den snart innflyttingsklare Politistasjon Sør lengst til venstre, med det fire etasjer høye «skjelettet» til Skipnes
Trykkeri bak seg (oppe ved Industrivegen).

Foran den nye politistasjonen skimtes den buede Smedbrua, og foran den igjen vegg- og takforskallingen for det som skal bli fjerde etasje i Smedparken-blokka «Soltunet».

Byggekrana til venstre for midten av bildet betjener nettopp Smedparken, som til sammen vil inneholde 109 leiligheter. Så mange som 99 av disse er solgt, ifølge prosjektets hjemmeside.

LES OGSÅ: Leilighet i Heimdal sentrum solgt for 12,5 millioner

Bolig Norge er utbygger og SpennArmering totalentrepenør for «Smedparken», som strekker seg sørover fra Albert Vold-huset, mellom Heimdalsvegen og Dovrebanen.

På vestsiden av Heimdalsvegen, der byggekrana i høyre bildekant er plassert, er betongarbeidet godt i gang på tomta for boligprosjektet «Kirkeringen 2».

Av i alt 119 leiligheter som er lagt ut for salg, oppgis 91 å være solgt. Som utbygger av Kirkeringen 2 står Bissmiet AS, et selskap som eies med 50 prosent av Heimdal Bolig og 25 prosent hver av brødrene Dag og Steinar Søbstad. Hovedentreprenør er Consto.

LES OGSÅ:

I dette boligprosjektet rives leilighetene vekk

- Annonse -

LES OGSÅ