Hit reiser trønderne på ferie i sommer

Reisebyrået Ticket på City Syd opplever et rush av trondhjemmere som vil slikke sol i sydligere strøk. Dette er de 10 mest populære reisemålene.

- Annonse -

-Spesielt etter påske har det vært stort trykk. Bestillingene har økt med 11 prosent sammenlignet med samme perioden i 2019, opplyser selgerleder Anja Berggård i Ticket City Syd.

For etter tre tøffe år så opplever reiselivsbransjen nå at nordmenns reiselyst er tilbake med full styrke. Dette til tross for utfordrende økonomiske tider.

-Det er tydelig at folk lengter etter å oppleve nye land og kulturer igjen. Etterspørselen i sommer er spesielt stor på klassiske sol- og badereisemål rundt Middelhavet, men også storbyer som Barcelona og Nice ligger høyt oppe på lista, forteller Berggård.

Ønsket om å reise utenlands var også noe om kom klart frem i en fersk forbrukerundersøkelse av Kantar og SIFO. Her sa 50% av respondentene at man planla utenlandstur i sommer.

-Å reise har igjen blitt en prioritering for mange. Selv om årets Topp 10 liste inneholder mange av de samme reisemålene som i fjor så er det rokkeringer på lista, avslutter Berggård.

De 10 mest populære sommerreisemålene for trøndere:

  1. Mallorca
  2. Split
  3. Kreta
  4. Rhodos
  5. Bangkok
  6. Alicante
  7. Kypros
  8. København
  9. Barcelona
  10. Antalya

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ