6.8 C
Trondheim
søndag, januar 23, 2022

Sprengkulda fører til avlyste skirenn

Kulda har skapt problemer for flere rennarrangører i Midt Norge. I går ble Heimdalsstafetten 2018 avlyst.

- Annonse -

-Vi fulgte nøye med på både temperatur og vindforhold fra rennet startet klokka 18. Da temperaturen i halv åtte tiden hadde falt under 15 minus valgte vi i samarbeid med skiforbundets utsendte å avbryte løpet, forteller styreleder i Heimdal ski Nicholai Sødring Carlsen.

På det tidspunktet hadde imidlertid flesteparten av av de yngste løperne rukket å gå sine løp. Dermed vil det ikke være aktuelt å arrangere stafetten på nytt.

-Nei, vi rakk å få i mål 3/4 av de som stilte til start før vi avlyste løpet. Siste gruppe som startet var gutter 11-12. Klassene over fikk dessverre ikke lov til å starte.

Sødring Carlsen forteller at ikke alle var like enig i avgjørelsen om å avbryte rennet.

-Vi innkalte de forskjellige laglederne til et møte for å diskutere hvorvidt det var forsvarlig å fortsette rennet. Selv om det var det delte meninger, stilte allikevel alle laglederne seg bak beslutningen fra rennleder og teknisk delegert.

Sødring Carlsen håper nå på temperaturstigning.

-Det er en del renn rundt omkring i Trøndelag nå i helga som det ville vært synd om ble avlyst. Vi i Heimdal ski ønsker å takke alle lag og klubber som stilte opp i årets stafett. Vi skulle gjerne hatt et annet renn men det er lite vi får gjort med vær og vind.

NB! Skiavdelingen i Klæbu IL har avlyst kveldens poengrenn.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: