Skolegründere starter idrettsskole på Lade

Ønsker å etablere seg på Lade-sletta.

- Annonse -

Det er Jostein Iversen og Jan Martin Iversen som står bak den nye skolen som vil starte opp fra høsten av. Brødreparet er i dag henholdsvis rektor og styreleder ved Nidaros Idrettsungdomsskole på Østre Rosten, en skole de startet i 2005.

Nå står altså østsiden av byen for tur.

-For oss vil det være naturlig å etablere oss i nærheten av de mange idrettsanleggene på Lade-sletta. Vi kikker nå på flere potensielle lokaler uten at vi på nåværende tidspunkt kan si noe mer om hvor vi til slutt ender opp , forteller Jostein Iversen.

ungdoms Jostein Iversen (bildet) leter nå etter lokaler til den nye idrettsungdomsskolen på Lade.

Selv om den nye idrettsskolen på Lade vil være et eget selskap, legges det opp til et utstrakt samarbeid med idrettsskolen på Rosten forklarer Iversen.

-Begge skolene vil jobbe etter samme grunnverdier. Sentralt for skolen er å skape et trygt og godt skolemiljø for elevene med fokus på at idrett og fysisk aktivitet skal være med å legge til rette for god faglig læring.

Skolen vil ha plass til 90 elever fordelt på de tre ungdomstrinnene. Fra høsten vil det imidlertid kun være oppstart for de som skal begynne i 8. trinn.

NB! Det vil være et infomøte for nye søkere på Ørn Stadion 13. februar kl. 18.00

Slik trener elevene for å unngå idrettsskader

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ