11 C
Trondheim
tirsdag, september 27, 2022
- Annonse -

Ringvegen borettslag fyller 50 år

Planlegger jubileumsfest for beboerne når koronapandemien er over.

- Annonse -

Ringvegen borettslag på Kolstad fyller 50 år. Med sine 911 leiligheter er Ringvegen i dag landets nest største borettslag. Størst er Risvollan borettslag med 1113 leiligheter.

Ringvegen BL har i mange år vært kjent som et veldrevet borettslag, og har kunnet vise til en sunn økonomi. I 2019 gikk borettslaget med et overskudd på 14 millioner kroner.

Ringvegen BL har siden slutten av 80-tallet gjennomført et omfattende vedlikehold av bygningsmassen. I 2006-2008 ble hele avløpsnettet rehabilitert, mens man i 2009-2011 foretok en omfattende rehabilitering av fasadene.

LES OGSÅ: Randi Nyeng takker av etter 35 år

I 2018-2019 ble det bygget et helt nytt administrasjonsbygg i tillegg til 30 nye garasjer. Nå jobber borettslaget med planer om en betydelig utvidelse av antall ladeplasser for el-biler.

Ringvegen borettslag planlegger nå etablering av flere ladeplasser for el-biler. Daglig leder Knut Gunnar Frøseth viser her hvor de ulike ladeplassene vil bli.

I det nye administrasjonsbygget er det for øvrig etablert egne selskapslokaler med tilhørende storkjøkken. «Ringen Storstue» som lokalene heter, kan leies både av beboere og folk utenfra.

Egentlig skulle borettslaget nå ha invitert alle beboere til en storstilt jubileumsfeiring. På grunn av koronaen er denne festen nå utsatt, i første omgang til høsten.

LES OGSÅ: På gamle tomter med Kvitbyens far

-Vi vet ikke helt når det blir, men at det blir fest er garantert, lover daglig leder Knut Gunnar Frøseth.

Og når det blir klart for jubileumsfest så vil det bli kunngjort både på nett og i borettslagets eget informasjonsblad «Ringreven».

Bydelsnytt har fått lov til å gjengi noen bilder fra tidligere utgaver av «Ringreven» som du kan se under.

Har bodd i samme borettslag i snart 50 år

Sosial sammenkomst på tunet i september 1994
Vaktmesterkurs i 1984
Sosial sammenkomst juli 2000
St Hans feiring juni 1989
Kolstad gård mars 1963
Flyfoto Kolstad tatt i 2010 (Foto: Roar Hansen)
Skirenn i mars 1997

1 kommentar

  1. Gratulere med dagen ! Et flott sted å bo , bodde på Kolstadtunet 2B fra 72 til 85 . Var styremedlem og styreleder i flere år , veldig lærerikt . Hilsen Ingrid Kvam

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: