Planlegger store fyrverkerishow på Ranheim og Klett

Slik spleiser folk i bydelene i Trondheim på nyttårsfeiringen.

- Annonse -

FYRVERKERI 2023 – KLIKK PÅ LINKEN:

Planlegger bydelsfyrverkeri på Ranheim og Klett

 

Etter å ha blitt avlyst to år på rad er det tradisjonelle nyttårsfyrverkeriet fra Kristiansten festning tilbake. Nyttårsaften blir det familiefyrverkeri kl. 19 og festfyrverkeri kl. 24.

Men det er ikke bare fra Festningen det vil smelle. Også på Ranheim og Klett planlegges det store familiefyrverkeri.

-Det blir syvende gang vi arrangerer fyrverkerishow her på Ranheim. Hvor stort showet blir er avhengig av hvor mye vi klarer å samle inn, forteller innehaver Morten Lund i Lund Pyro AS.

For der kommunen i sin helhet plukker opp regningen for fyrverkeriet fra Festningen, så er fyrverkerishowet på Ranheim et spleiselag mellom næringsliv og privatpersoner. I fjor utgjorde private bidrag på Vipps størsteparten av det som ble samlet inn.

Det rigges til i skråningen i skråningen ovenfor Dromedar Kaffebar Overvik i Presthusvegen.

-Vi har allerede satt ut rundt 600 rør som vi håper å kunne fylle med krutt. Klarer vi det vil showet på Ranheim faktisk være blant landets største familiefyrverkeri.

Selve oppskytingen går av stabelen kl. 18.00 og vil finne sted i skråningen ovenfor Dromedar Kaffebar Overvik i Presthusvegen.

-I år er det ingen restriksjoner så da kan folk komme helt frem til oppskytingsområdet om man ønsker. Fyrverkeriet vil imidlertid være godt synlig over hele Ranheim og tilstøtende bydeler. Dette da det vil bli skutt opp luftbomber og andre pyroeffekter som går høyt til værs, forklarer Lund.

HER finner du med informasjon om Ranheim bydelsfyrverkeri 2022.

Fyrverkeri på Klett (arkivbilde)

Fyrverkerishow blir det også Klett hvor Leinstrand IL for femte gang inviterer til gedigent familiefyrverkeri ved idrettsplassen.

Selve oppskytingen starter kl. 17.00, men allerede fra kl. 16.00 blir det salg av vafler, kaffe og andre kioskvarer.

Også fyrverkerishowet på Klett er et spleiselag mellom næringsliv og privatpersoner. Idrettslagets trofaste sponsorer er blant de som hvert år har stilt opp.

HER finner du med informasjon om Familiefyrverkeriet på Klett 2022.

NB! Det blir i år ikke noe felles fyrverkeri i Sjetnemarka

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ