De 10 mest leste sakene på Bydelsnytt i 2019

Nabostrid på Byneset, ølhunder i Sjetnemarka, klimastreikende elever på Tiller og fortetting på Heimdal. Dette var de mest leste sakene på Bydelsnytt.no i året som gikk.

- Annonse -

Hverdagsmennesker og nære nyheter har også i 2019 gitt stort engasjement og gode lesertall for Bydelsnytt.no

Er det noe DU mener vi bør skrive om? Kontakt oss på tips@bydelsnytt.no

Nedenfor finner du de 10 mest leste sakene i 2019.

10. (HEIMDAL) -Heimdal må være mer enn bare et sted å man bor

Samboerparet Petter Aagaard (40) og Tina Mortensen (37) trives godt på Heimdal. Her sammen med sønnen Theon (2).

Samboerparet Petter Aagaard (40) og Tina Mortensen (37) var to av rundt 400 heimdalinger som i mars deltok i en stor innbyggerundersøkelse. -Det er utrolig viktig at Heimdal ikke bare blir et sted folk bor, men også et sted man kan leve, mente samboerparet.  Les saken HER.


09. (BYNESET) -Hvis foreldre spør om barna deres drikker på fest så svarer vi ikke

ER DER FOR UNGDOMMEN:-Ungdommen på Byneset er utrolig kjekk å ha med å gjøre, forteller Therese Utne Grandetrø (t.v.), Berit Caroline Egseth og Klara Pedersen. Saken om ildsjelene på Byneset var en av de mest leste sakene i 2019.

Berit Caroline Egseth (49), Klara Pedersen (44) og Therese Utne Grandetrø (59) har i en årrekke jobbet for å skape trygghet og trivsel i nærmiljøet på Byneset. De mener det er viktig at foreldrene setter grenser for barna sine. Les saken HER.


08. (TILLER) Skoleelever på Tiller streiker for klimaet og egen framtid

ENGASJERTE ELEVER STREIKET FOR KLIMAET: -Politikerne må slutte å skryte av småting og heller gjøre noe med de store klimautfordringene, fortalte disse elevene ved Tonstad skole. F.v.: Robin Andreas Samset Elvebakk (12), Anna-Nikoline Winther (12), Solveig Berg Sørensen (12 ), Janne Kristine Siversten (12) og Sindre Reppe (12)

Elever ved Tonstad skole fikk støtte fra rektor ved skolen da de i mars streiket for klimaet i Trondheim sentrum. -Det at barn og unge engasjerer seg i klimasaken er utrolig flott, uttalte rektor Bjørnar Fjellhaug. Les saken HER.


07. (SJETNEMARKA) Lokale ølhunder inviterer til vaskeekte tyrolerfest i Sjetnemarka

ER DETTE BYENS MINSTE BRYGGERI: I en lite grillstue i Alf Godagers veg i Sjetnemarka brygges det flere sorter øl. F.v.: Tommy Sivertsen (42), Egil Vollan (56), Kenneth Vasseli (43) og Roar Aas (47) Saken om ølhundene i Sjetnemarka var en av de mest leste i 2019.

Nystartede «Leirfossan Øl- og Bryggelag» børstet i høst støv av den tradisjonsrike oktoberfesten i Sjetne bydelshus. Les saken HER.


06. (HEIMDAL) -Vi skal skape noe helt spesielt med dette bygget

Planene har skapt stor interesse hos mange. Les saken HER.


05. (TILLER) Tiller fotball kan bli lagt ned

PREKÆR SITUASJON: Tiller fotball slet med å skaffe nok folk til styre og stell og stod i fare for å bli lagt ned. Saken skapte stort engasjement, også utenfor Tiller. Bak f.v.: Eivind Stene og Magnar Granhaug. Foran f.v.: Bente Urfjell, Torill Vonheim og Heidi Alstad

Solid økonomi, økt rekruttering og gode sportslige resultat til tross. Tiller fotball stod i sommer i fare for å bli lagt ned.  Les saken HER.


04. (BYNESET) Frykter nye ras på Byneset – naboer har kranglet om kvikkleira i flere år

Bonde Helge Opland (52) ønsker å rassikre slektsgården på Byneset.

Bonde Helge Opland (52) ønsker å rassikre slektsgården. Naboene mener tiltaket vil rasere veiene i området og har motsatt seg planene. Nabokrangelen har ført til at flere på Byneset nå har sluttet å snakke med hverandre. Les saken HER.


03. (BYNESET) -Det er tydelig at kommunen ikke ønsker små private utbyggere

Bynesing Helge Reppe (bildet) mener Trondheim kommune forskjellsbehandler i plan- og byggesaker. Reportasjen var den tredje mest leste i 2019.

Bynesing Helge Reppe (50) mener Trondheim kommune forskjellsbehandler og at det «lukter» av enkelte plan- og byggesaker. Les saken HER.


02. (HEIMDAL) Utbyggere har vært på døra til Finn og Randi flere ganger

Finn Bostad og kona Randi har bodd i Ole Laulos veg siden begynnelsen av 80-tallet. De har ingen planer om å flytte.

Ekteparet Finn og Randi Bostad mener kommunens fortettingpolitikk er med på å redusere folks livskvalitet og det biologiske mangfoldet. Les saken HER.


01. (HEIMDAL) Elin (42) får massiv støtte etter innlegg på Facebook om hjerneskadet datter

Saken om Elin Rokseth fra Heimdal som gikk ut på Facebook og ba om hjelp til å kunne gi datteren Vivian (19) er mer verdig liv var den mest leste saken på Bydelsnytt.no i 2019.

Elin Rokseth (42) fra Heimdal har i mange år kjempet for at hennes hjerneskadede datter Vivian skal få et verdig liv. Les saken HER.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ